Swiatek I. – Kalinskaya A.: Swiatek I/-20,5 drágakövek

HUbookmaker
február 23, 2024
30 Nézettség

Tippünk: Swiatek I. – Kalinskaya A.: Swiatek I/-20,5 gemu

23.02.2024 16:00

A lengyel teniszező Iga Swiatek, aki a múlt héten Dohában szettveszteség nélkül sétált a címvédésig, Dubajban folytatja győzelmi sorozatát. Három mérkőzés óta nem veszített szettet, és a legkiegyenlítettebb mérkőzését Sloane Stephens ellen vívta, akit kétszer 6-4-re vert meg.

A következő fordulóban a világelső Anna Kalinskaya ellen lép pályára, akinek Dubajban selejteznie kellett, és nyolc nap alatt a hetedik meccse vár rá.

Kalinska nagyon jó formában van, amit a nyolcaddöntőben a feltörekvő Jelena Ostapenko elleni mérkőzésén és a negyeddöntőben a világranglista-harmadik Cori Gauff ellen is megerősített. Az amerikait három szettes fordítás után győzte le, és pályafutása során először játszik majd Shwiatek ellen, de saját formáját tekintve óriási favoritnak számít.

Mire érdemes fogadni:

Shwiatek esélyes arra, hogy idei második 1000-es győzelmét arassa Dubajban, és jelentős előnyre tegyen szert Aryna Sabalenka előtt, aki szenzációsan elveszítette első meccsét Dubajban. Kalinska ellen a lengyel megerősítheti, hogy végleg maga mögött hagyta kínos szezonkezdetét és az Australian Openen elszenvedett harmadik fordulós vereségét. Két szettben fog nyerni, és nem fog 20 játéknál többet játszani.

Bizalom:

8/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

20BETFogadj a 20bet-nél 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker