Strasbourg – Lorient: mindkét csapat szerez egy gólt – Igen

HUbookmaker
február 18, 2024
29 Nézettség

A mi tippünk: Strasbourg – Lorient.

18.02.2024 13:00

A Ligue 1 vasárnapi programja a délutáni mérkőzéssel kezdődik, amelyet ezen a héten Strasbourgban játszanak, ahová az élvonalbeli Lorient utazik. Vajon Régis Le Bris edző vendégcsapata zsinórban harmadik meglepetésgyőzelmére hajt?

A Racing összecsapása a legutóbbi fordulóban végül 1-3-as vereséget hozott a Strasbourg számára a Lens pályáján, ami keményen megharapta az elzásziakat, miután korábban a Le Havre-on keresztül (3-1) bejutottak a Francia Kupa negyeddöntőjébe. Patrick Vieira edző bizalmasai így továbbra is közelebb állnak a kiesőhelyekhez, mint az európai kupaporondhoz, amelyhez a Strasbourg még az előző idényben is nagyon közel állt. Most a nagyon fiatal csapat a tabella középmezőnye közelében áll, és újabb hazai meccset vár a Stade de la Meinauban, ahol az előző hat tétmérkőzéséből csak egyet veszített el (3-2-1), legutóbb a Paris ellen (1-2), amikor karnyújtásnyira volt az egy pont.

Az elzásziak a huszonkettedik fordulóban a Lorient ellen lépnek pályára, amely a sorozatos nagy kudarcok után sikerült összeszednie magát, és a Le Havre elleni hatgólos szétlövés után kétszer egymás után nyert (3-3). A „Les Merlus” előbb 2-1-re nyert a Metisben, egy hete pedig a kellemetlen Reims otthonában lepte meg a kellemetlenkedő Reimst 2-0-s eredménnyel. A Lorient-nak ez volt az első tiszta meccse november eleje óta! Érdekesség, hogy a bretonok több téli új szerzeménye közül az egyik szintén történelmet írt a klub számára – az osztrák Wolfsbergertől érkezett támadó, Mohamed Bamba a fent említett három mérkőzés mindegyikén gólt szerzett, ezzel ő lett az első Lorient-játékos, aki ezt közvetlenül érkezése után megtette.

Mire fogadjunk?

A Lorient az utóbbi meccseken abnormálisan javított a teljesítményén, ami előnyére válhat Strasbourgban, ahol a klub történetében még egyszer sem nyert (0-3-2). A vendégek azonban a már említett Bamba lövőtudásával legalább egy gólt szerezhetnek. Az utóbbi időben szintén sok szurkolót lenyűgöző teljesítményükkel sokakat lenyűgöző elzásziak nem mennek ki lövés nélkül, míg a Lorient továbbra is a legbehatolóbb védelemmel rendelkezik, annak ellenére, hogy legutóbb tiszta helyzetet tartott. Mindkét csapat lőni fog egy-egy gólt.

Bizalom:

7/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

22BETFogadj a 22bet-nél 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker