Swiatek I. – Pliskova Ka.: Több mint 17,5 játszma

HUbookmaker
február 16, 2024
29 Nézettség

Tippünk: Swiatek I. – Pliskova Ka.: Több mint 17,5 gém

16.02.2024 16:15

Karolina Pliskovát mostanában rengeteg önbizalom díszíti. Ennek köszönhetően nyolc nap alatt nyolc meccset nyert, ráadásul vasárnap éjjel egy hosszú éjszakai repülőút után a romániai Kolozsvárról a katari Dohába utazott, ahol Isztambulban szállt át. Míg Romániában pályafutása 17. címét szerezte meg, addig Dohában már az elődöntőbe jutott, ahol két meccset is megfordított, három háromszettes csatát nyert, csütörtökön pedig két rövidítésben verte Naomi Oszakát.

Mindkét szettben alulmaradt a japánnal szemben, de ismét nagy küzdelmet mutatott, hogy behozza a brékhátrányokat, és végül kevesebb mint két óra után beverekedte magát a legjobb négy közé, ahol már a világelső Iga Swiatek Iga leselkedik rá.

A lengyel teniszezőnő remek formában van Dohában, mindhárom meccsét két szettben nyerte, sőt, a negyeddöntőben még Viktorija Azarenkát is kanárira késztette. De még Shwiatek is megmutatta idén, hogy biztosan nem verhetetlen, az Australian Openen a harmadik fordulóban Linda Noskova ellen bukott el.

Bár Pliskova eddig mind a négy meccsét elveszítette a lengyel ellen, tavaly tisztességes teljesítményt nyújtott a világelső ellen. Stuttgartban még egy szettet is elvett tőle, Montrealban pedig 6:7, 2:6-ra kikapott tőle a betonon. A cseh játékos formáját tekintve nem biztos, hogy ez egy olyan debakli, amit Šwiateková eddig Dohában okozott az ellenfeleinek.

Mire érdemes fogadni:

Pliskova a kolozsvári torna óta évek óta a legjobb formában van. Ez tükröződik az önbizalmán és a teljesítményén is. Mozgékonyabb a pályán, nem fél a hálóhoz menni, és a kulcspillanatokban képes dolgozni az adogatásán, ami egész pályafutása során a legfőbb fegyvere volt. Valószínűleg ismét kikap Swiatek ellen, de nagy szerepe lehet abban, hogy nem végeznek vele egy óra alatt. Legalább 18 játékot fognak játszani.

Bizalom:

8/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

BETWINNERFogadj a Betwinner-en 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker