Arizona- Minnesota: 2

HUbookmaker
február 14, 2024
29 Nézettség

A mi tippünk: Arizona- Minnesota: 2

15.02.2024 03:37

A Minnesota előre bekarikázta ezt a meccset a naptárában. Pontosan egy hónappal ezelőtt 0-6-os vereséget szenvedtek az Arizona otthonában. Szégyenteljes teljesítmény volt ez egy olyan csapattól, amelynek még mindig halvány reménye van a rájátszásba jutásra. A játékosok jól emlékeznek ezekre a vereségekre, és alig várják a visszavágót. Erre ma este kerül sor, amikor a két csapat ismét megmérkőzik egymással Tempe-ben, a Coyotes otthonában.

A Minnesota jó formában érkezik erre a mérkőzésre. Az All-Star szünet után zsinórban három meccset nyertek. Mindegyik a maga módján érzelmes Marc-Andre Fleury kapus számára, hiszen a Wild egymás után legyőzte a Chicagót, a Pittsburghöt és a Vegast – mind a legendás kapus korábbi klubjait. Különösen a Vegas elleni meccs volt nagyszerű. A csapatot a fiatal sztárok, Matt Boldy, Marco Rossi és Brock Faber vezették, akik egyértelműen megmutatták, hogy ez a csapat most már az övék. Boldyra például van értelme pontot fogadni, mert az utóbbi meccseken tanknak tűnt.

Az Arizona viszont eredményválságban fuldoklik, zsinórban hat meccset veszített, és a klub körül zajló események – a spekulációk szerint hamarosan bejelentik, hogy más városba költöznek – biztosan nem fogják növelni a játékosok nyugalmát.

Mire érdemes fogadni:

A Minnesota lendületben van, és van mit visszaadnia Arizonának. Ma este domináns teljesítményre számíthatunk tőlük. Fogadjunk egy tiszta kettőre.

Bizalom: 6/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

20BETFogadj a 20bet-nél 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker