Felemelkedések és visszaesések


  • Sport- és kaszinófogadások széles választéka
  • Vonzó bónuszok és promóciók
  • Többféle fizetési mód
  • Hatékony ügyfélszolgálat
  • Mobil alkalmazás
  • Egyes országok korlátozzák vagy tiltják
  • Magas forgalmi követelmények bizonyos bónuszokhoz
  • Az ellenőrzési folyamat időigényes lehet.
3.9/5
100% első befizetési bónusz - 100 €
REGISZTRÁCIÓ

Áttekintés


  • Weboldal:
    www.1xbet.com
  • Célterület:
    Nemzetközi
  • Fizetési lehetőségek:
    Astropay, Banki átutalás, Bitcoin, BPAY, ecoPayz, Flexepin, Jeton, Maestro, MasterCard, Multibanco, Neteller, Pay4Fun, paysafecard, Perfect Money, QIWI, Rapid Transfer, Skrill, STICPAY, Todito Cash, Visa, Skrill, STICPAY.
  • Tulajdonos:
    Ponp LTD

1xbet

az 1xbet a világ egyik vezető fogadóirodája, amely sport- és szórakoztató fogadások széles választékát kínálja online. A vállalatot 2007-ben alapították, és azóta olyan iparági elismeréseket és díjakat nyert el, mint az SBC Awards, Global Gaming Awards és International Gaming Awards.

az 1xbet az olasz Serie A hivatalos bemutató szponzora, a spanyol La Liga médiapartnere és számos nemzetközi labdarúgó-torna, például az Afrikai Nemzetek Kupája szponzora.

Mit kínál az 1xbet?

az 1xbet széleskörű fogadási kínálatot kínál ügyfeleinek, amely több mint 90 sportágat és 1000 eseményt fed le naponta. A legnépszerűbb fogadások a labdarúgásra, az UFC-re és az e-sportokra vonatkoznak, amelyeket az 1xbet már évek óta támogat.

1xbet-com-1024x451

Mind mérkőzés előtt, mind élőben fogadhat, vonzó oddsokkal és számos fogadási lehetőséggel. Használhatja a Bet Constructor funkciót is, amely lehetővé teszi, hogy saját fogadást hozzon létre az Ön által választott eseményekből. A sportfogadás mellett az 1xbet a showbiznisz, a mozi, a televízió, a politika és az élet egyéb területeiről származó eseményekre is kínál fogadásokat.

Ha érdekli, mi történik a világban, és saját véleménye van a különböző témákról, akkor kipróbálhatja szerencséjét, és pénzt kereshet tudásával és megérzéseivel. az 1xbet nem csak átfogó fogadási kínálatot kínál ügyfeleinek, több mint 90 sportágat és 1000 eseményt naponta, hanem számos bónuszt és promóciót is, amelyek növelik a nyerési esélyeket és növelik a játék varázsát. Néhány ezek közül a következőket tartalmazza:

  • Üdvözlő bónusz 100 az első befizetés összegével, maximum 100 euróig
  • Lucky Friday promóció – A játékosok legalább 1 € összegű befizetési bónuszt kapnak
  • Cashback bónusz – Extra pénzt kaphatsz a számládra, akár 15%-ot is elérve
  • Születésnapi bónusz – Az ügyfelek egy speciális promóciós kódot kapnak, amely ingyenes fogadásként használható fel
  • A nap akkumulátora – A nap legérdekesebb sporteseményeire kínált számos akkumulátor közül választhat fogadást
  • Nyerő formula – Fogadhatsz az F1-re, és nyereményekért cserébe magad mögött hagyhatod a konkurenciát
  • MINDENNAPI NYEREMÉNY – Minden nap nyerhetsz egy iPhone 14 Pro Max-ot
  • VIP cashback – Csatlakozhat új hűségprogramunkhoz, és VIP cashbacket kaphat
  • Advancebet – Fantasztikus bónuszt kaphatsz, az Advancebet-et, amely azon ügyfelek számára érhető el, akiknek a számláján kiemelkedő fogadások vannak
  • 100%-os tétbiztosítás – Biztosíthatja fogadását részben vagy egészben

Ez csak néhány az 1xbet weboldalán található ajánlatok közül. Ha többet szeretne megtudni az egyes ajánlatok feltételeiről és részleteiről, látogasson el az 1xbet.com „Promóciók és bónuszok” szakaszába.

Hogyan hozhatok létre számlát az 1xbet-en?

Ahhoz, hogy számlát hozzon létre az 1xbetnél, el kell mennie a bukméker weboldalára, és a „Regisztráció” gombra kell kattintania. Ezt követően négyféle módon regisztrálhat: egy kattintással, telefonon, e-mailben vagy közösségi hálózaton keresztül. Minden esetben meg kell adnia személyes adatait, ki kell választania a számla pénznemét, és el kell fogadnia a felhasználási feltételeket és az adatvédelmi szabályzatot.

1xbet-registration-1024x451

A regisztráció befejezése után kap egy felhasználói azonosítót és jelszót, amellyel bejelentkezhet a fiókjába. Miután létrehozott egy fiókot az 1xbet-en, előfordulhat, hogy megkérik, hogy ellenőrizze személyazonosságát és címét. Erre biztonsági és csalásmegelőzési okokból van szükség. Az ellenőrzési folyamat egyszerű és gyors. A következőket kell tennie:

  • Küldjön egy fényképes vagy szkennelt személyazonossági okmányt, például személyi igazolványt, útlevelet vagy jogosítványt az alkalmazás támogató csapatának. Az okmánynak kormány által kiállítottnak kell lennie, és tartalmaznia kell az Ön nevét és fényképét.
  • Küldjön egy fényképes vagy szkennelt dokumentumot, amely igazolja a lakcímét, például közüzemi számlát, bankszámlakivonatot, önkormányzati adót vagy ügyvédi levelet. A dokumentumnak az elmúlt három hónapból kell származnia, és tartalmaznia kell az Ön nevét és címét.
  • Ha hitelkártyát, betéti kártyát vagy e-pénztárcát kíván használni a befizetések és kifizetések teljesítéséhez, akkor ezen fizetési módok fényképét vagy szkennelését is kérhetjük. Győződjön meg róla, hogy a kártya hátoldalán található CVC/CV2 kód kivételével minden számjegyet lefed, kivéve az első négyet és az utolsó négyet.

Miután feltöltötte a szükséges dokumentumokat, egy napon belül visszaigazolást kap. Ha a fiókodat sikeresen hitelesítették, teljes körű hozzáférést élvezhetsz az 1xbet szolgáltatásaihoz. Ha bármilyen kérdése vagy problémája van a számlaellenőrzéssel kapcsolatban, kérjük, forduljon az 1xbet ügyfélszolgálatához.

Milyen típusú fogadások vannak az 1xbet-en?

Az 1xbetnél különböző típusú fogadásokat tehet, az Ön által választott eseménytől és az Ön preferenciáitól függően. Néhány a legnépszerűbb fogadási típusok közül:

  • egyszeri fogadások – egy esemény kimenetelére fogadhat
  • halmozott fogadások – egy szelvényen több esemény eredményére fogadhatsz
  • rendszerfogadás – halmozó fogadások kombinációját teszi meg
  • láncfogadás – Ön egy sor független, egyszeri fogadást tesz meg
  • feltételes fogadások – több olyan eseményre fogad, amelyek feltételesen kapcsolódnak egymáshoz
  • élő fogadások – Ön olyan eseményekre fogad, amelyek már megkezdődtek
  • speciális fogadások – szokatlan eseményekre vagy események szokatlan aspektusaira fogadhat

Melyek a legnépszerűbb sportágak és események az 1xbet-en?

Az 1xbetnél naponta több mint 90 sportágra és 1000 eseményre fogadhat. Néhány a legnépszerűbb sportágak és események közül:

  • labdarúgás – a világ legnagyobb bajnokságainak és tornáinak mérkőzéseire fogadhat, mint például a Serie A, a La Liga, az Afrikai Nemzetek Kupája vagy a Bajnokok Ligája
  • UFC – a világ legnagyobb vegyes harcművészeti szervezetének küzdelmeire fogadhat, beleértve a bajnoki övcsatákat és a hírességek küzdelmeit is
  • e-sportok – fogadhat a legnépszerűbb számítógépes és konzolos játékok, például a Counter-Strike, a Dota 2, a League of Legends vagy a FIFA versenyeire

Hogyan használhatja a Bet Constructor funkciót az 1xbet-en?

Az 1xbet Bet Constructor funkciója lehetővé teszi, hogy saját fogadást hozzon létre az Ön által választott sporteseményekből. Bármennyi eseményt kiválaszthat különböző sportágakból és piacokról, és kombinálhatja őket egyetlen fogadásba. Kiválaszthatja a fogadás típusát is: egyszeri, halmozó, rendszer- vagy láncfogadás.

A Bet Constructor funkció használatához fel kell lépnie az 1xbet weboldalára, és a „Sport” szekcióban a „Constructor” gombra kell kattintania. Ezután ki kell választania azokat az eseményeket, amelyekre fogadni szeretne, és meg kell adnia a tétet.

1xbet-betbuilding-1024x451

Miután jóváhagyta a fogadást, követheti a fogadást és annak eredményét. Az 1xbet Bet Constructor funkciója lehetővé teszi, hogy saját fogadást hozzon létre az Ön által kiválasztott sporteseményekből. Bármennyi eseményt kiválaszthat különböző sportágakból és piacokról, és kombinálhatja őket egyetlen fogadásba. Kiválaszthatja a fogadás típusát is: egyszeri, halmozó, rendszer- vagy láncfogadás.

A Bet Constructor funkció használatához fel kell lépnie az 1xbet weboldalára, és a „Sport” szekcióban a „Constructor” gombra kell kattintania. Ezután ki kell választania azokat az eseményeket, amelyekre fogadni szeretne, és meg kell adnia a tétet. Miután jóváhagyta a fogadást, követheti a fogadást és annak eredményét. A Bet Constructor funkció az 1xbet-en számos lehetőséget ad arra, hogy saját forgatókönyveket hozzon létre, és alternatív kimenetelekre fogadjon. Például létrehozhat egy virtuális mérkőzést két csapat között, amelyek különböző játékokban vagy bajnokságokban játszanak, és fogadhat arra, hogy melyik csapat fog több gólt lőni vagy megnyerni a mérkőzést.

Több csapatot is összevonhatsz egy csoportba, és fogadhatsz annak egy másik csoport elleni eredményére úgy, hogy összeadod az összes klub által egy fordulóban elért gólokat. Más sportágak eseményeire is fogadhat, például teniszre, kosárlabdára vagy jégkorongra. Az 1xbet Bet Constructor funkciója lehetővé teszi, hogy kreativitását és intuícióját használva nem szokványos fogadásokat kössön.

Az 1xbet által a funkciót használó játékosok számára kínált vonzó oddsokat és bónuszokat is kihasználhatja. Ha többet szeretne megtudni az egyes ajánlatok feltételeiről és részleteiről, látogasson el az 1xbet.com „Promóciók és bónuszok” szakaszába.

Milyen kaszinójátékok és szerencsejátékok vannak az 1xbetnél?

Az 1xbetnél nemcsak sportfogadásokat tehet, hanem online kaszinójátékokkal és szerencsejátékokkal is szórakozhat. Játszhatsz rulettet, blackjack-et, baccarat-ot, pókert és más kártyajátékokat valódi élő osztókkal, vagy szerencsét próbálhatsz a nyerőgépeken, lottójátékokon, bingón vagy tévéjátékokon. A különböző országokban és pénznemekben tartott számsorsolások eredményeire is fogadhat.

1xbet-casino-1024x451

Az 1xbetnél több mint 1000 játék közül választhat, hogy szórakoztassa és izgalomban tartsa Önt. Az 1xbet által a kaszinó- és lottójátékosok számára kínált bónuszokat és promóciókat is kihasználhatja. Az 1xbetnél nemcsak sportfogadásokat tehet, hanem online kaszinó és véletlenszerű játékokkal is szórakozhat. Játszhatsz rulettet, blackjack-et, baccarat-ot, pókert és más kártyajátékokat valódi élő osztókkal, vagy szerencsét próbálhatsz a nyerőgépeken, lottójátékokon, bingón vagy tévéjátékokon.

A különböző országokban és pénznemekben tartott számsorsolások eredményeire is fogadhat. Az 1xbetnél több mint 1000 játék közül választhat, hogy szórakoztassa és izgalomban tartsa Önt. Az 1xbet által a kaszinó- és lottójátékosok számára kínált bónuszokat és promóciókat is kihasználhatja. Az 1xbet legnépszerűbb kaszinó- és lottójátékai közé tartoznak a következők:

  • Book of Gold – klasszikus nyerőgép öt tárcsával és tíz nyerővonallal, ahol aranykönyveket kell találnia, amelyek vad és scatter szimbólumként működnek
  • Crazy Time – interaktív tévéjáték szerencsekerékkel, amely négy bónusz kört tartalmaz: Cash Hunt, Pachinko, Coin Flip és Crazy Time
  • Lightning Roulette – a rulett innovatív változata, amely a kiválasztott számoknál további szorzókkal rendelkezik, x50-től x500-ig terjedő szorzókkal
  • Blackjack VIP – exkluzív kártyajáték a nagy tétekkel játszók számára, ahol profi élő osztók ellen játszhatsz
  • Kenó – egyszerű szerencsejáték, ahol a lehetséges 80 számból legfeljebb 10 számot kell kiválasztania, és várnia a sorsolást

Mik a bónuszok megforgatásának feltételei az 1xbetnél?

Az 1xbetnél számos bónuszt és promóciót kaphat, amelyek növelik a nyerési esélyeit, és növelik a játék varázsát. A bónuszok beváltásához azonban teljesítenie kell a fogadási feltételeket, amelyeket az egyes ajánlatok feltételei tartalmaznak.

A fogadási feltételek határozzák meg, hogy a bónuszösszeget hányszor kell megtennie egy bizonyos minimális nyereményszorzóval és egy bizonyos időn belül. Például ahhoz, hogy az első befizetésed összegével 100 üdvözlő bónuszt vehess fel, a bónusz átvételét követő 30 napon belül ötször kell megtenned azt legalább három, legalább 1,40-es oddsú eseményre szóló halmozott fogadásokon.

1xbet-promo-1024x451

Ha nem teljesíti a fogadási követelményeket a megadott időn belül, a bónusz törlésre kerül. Az 1xbetnél számos bónuszt és promóciót kaphatsz, amelyek növelik a nyerési esélyeidet és növelik a játék varázsát. A bónuszok beváltásához azonban teljesítenie kell a fogadási feltételeket, amelyeket az egyes ajánlatok feltételei tartalmaznak.

A fogadási feltételek határozzák meg, hogy a bónuszösszeget hányszor kell megtennie egy bizonyos minimális nyereményszorzóval és egy bizonyos időn belül. Például ahhoz, hogy az első befizetésed összegével 100 üdvözlő bónuszt vehess fel, a bónusz átvételét követő 30 napon belül ötször kell megtenned azt legalább három, legalább 1,40-es oddsú eseményre szóló halmozott fogadásokon.

Ha nem teljesíti a fogadási követelményeket a megadott időn belül, a bónusz törlésre kerül. A fogadási feltételek a bónusz és az ajánlat típusától függően változhatnak. Ezért mindig olvassa el a feltételeket, mielőtt kihasználná a promóciót. Néhány a leggyakoribb fogadási feltételek közül:

  • Csak sportfogadásra vagy csak kaszinójátékokra való fogadás
  • Kizárólag mérkőzés előtti fogadások vagy csak élő fogadások
  • Kizárólag meghatározott sportágakra, piacokra vagy eseményekre való fogadás
  • Kizárólag egy adott fizetési móddal vagy pénznemmel történő fogadás
  • Kizárólag egy adott alkalmazással vagy platformmal történő fogadás

A bónuszok státuszának és a fogadási feltételek ellenőrzéséhez menj a számládra, és kattints a „Bónuszok” gombra. Ott információkat talál a rendelkezésre álló és aktív bónuszokról, valamint a fogadási feltételek előrehaladásáról. Ha bármilyen kérdése vagy problémája van a bónuszokkal és a fogadási feltételekkel kapcsolatban, kérjük, forduljon az 1xbet ügyfélszolgálatához.

Milyen előnyei vannak az 1xbetnek?

az 1xbet nem csak a fogadásról szól, hanem a szórakozásról és az izgalomról is. A fogadóiroda számos bónuszt és promóciót kínál ügyfeleinek, amelyek növelik a nyerési esélyeket és fokozzák a játék varázsát.

Kaphatsz üdvözlő bónuszt 100-at az első befizetésed összegével, bónuszt a sorozatos vesztes fogadásokért, bónuszt a születésnapodra, bónuszt a nemzeti csapatodra való fogadásért és még sok minden mást. az 1xbet online kaszinójátékok és szerencsejátékok széles választékát is kínálja. Játszhatsz rulettet, blackjacket, baccaratot, pókert és más kártyajátékokat valódi élő osztókkal, vagy szerencsét próbálhatsz a nyerőgépeken, lottójátékokon, bingón vagy tévéjátékokon. A különböző országokban és pénznemekben tartott számsorsolások eredményeire is fogadhat.

az 1xbet a bukmékeri szolgáltatások használatát is egyszerűvé és kényelmessé teszi. Többféle fizetési módszerrel, például hitel- és betéti kártyákkal, e-pénztárcákkal, kriptovalutákkal vagy banki átutalással is befizethet és kivehet pénzt.

Használhatja a mobilalkalmazást vagy a különböző eszközökhöz és nyelvekhez igazított weboldalt is. Ha bármilyen kérdése vagy problémája van, kapcsolatba léphet a professzionális ügyfélszolgálattal, amely éjjel-nappal elérhető.

GYIK – gyakran ismételt kérdések

 

  • Hogyan hozhatok létre számlát az 1xbet-en?

    Az 1xbetnél négyféleképpen hozhat létre fiókot: egy kattintással, telefonon, e-mailben vagy egy közösségi hálózaton keresztül. Minden esetben meg kell adnia személyes adatait, ki kell választania a számla pénznemét, és el kell fogadnia a felhasználási feltételeket és az adatvédelmi szabályzatot.

  • Hogyan kaphatok üdvözlő bónuszt az 1xbetnél?

    Ahhoz, hogy megkapja az 1xbet üdvözlő bónuszát, legalább 10 EUR összegű első befizetést kell teljesítenie. A bónusz a befizetett összeg 100%-a, maximum 100 euróig. A bónusz kifizetéséhez a bónuszt ötször kell megtennie legalább három eseményt tartalmazó, legalább 1,40-es szorzóval rendelkező halmozott fogadásokon.

  • Hogyan fogadhatok az 1xbet-en?

    Ahhoz, hogy fogadhasson az 1xbet-en, aktív számlával és pénzzel kell rendelkeznie. Kiválaszthat a bukméker kínálatából bármilyen sport- vagy szórakoztató eseményt, és fogadhat mérkőzés előtt vagy élőben. Használhatja a Bet Constructor funkciót is, amely lehetővé teszi, hogy saját fogadást hozzon létre az Ön által választott eseményekből.

  • Hogyan vehetek ki pénzt az 1xbetből?

    Ahhoz, hogy pénzt vehessen ki az 1xbet-ből, rendelkeznie kell egy ellenőrzött számlával, és teljesítenie kell a bónusz fogadási követelményeit. Kiválaszthat bármilyen, az Ön országában és pénznemében elérhető fizetési módot, és megadhatja a kifizetési összeget. A kifizetés a fizetési módtól függően néhány órán vagy napon belül feldolgozásra kerül.

  • Hogyan léphetek kapcsolatba az 1xbet ügyfélszolgálatával?

    Az 1xbet ügyfélszolgálatával a következő csatornák egyikén keresztül léphet kapcsolatba: telefon, e-mail, élő chat, kapcsolatfelvételi űrlap vagy közösségi hálózat. Az ügyfélszolgálat éjjel-nappal elérhető, és különböző nyelveken válaszol a kérdéseire és problémáira.

 

Összefoglaló

az 1xbet egy fogadóiroda, amely az online sport- és szórakoztató fogadások széles választékát kínálja ügyfeleinek. A cég nagy tapasztalattal és hírnévvel rendelkezik az iparágban, és számos bónuszt és promóciót kínál a játékosoknak. az 1xbet a bukméker szolgáltatásainak használatát is egyszerűvé és kényelmessé teszi a különböző fizetési módok, a mobilalkalmazás és az ügyfélszolgálat segítségével.

Az 1xbetnek azonban vannak hátrányai is, mint például a korlátozott hozzáférés egyes országokban, a számla ellenőrzésének szükségessége a kifizetés előtt és a szerencsejáték-függőség kockázata.


1xbet България 1xbet Deutschland, Österreich, Schweiz 1xbet Česká republika 1xbet Danmark 1xbet Español 1xbet Eesti 1xbet français 1xbet Suomi 1xbet English 1xbet Magyarország 1xbet Ελλάδα 1xbet Indonesia 1xbet 日本 1xbet Italia 1xbet 대한민국 1xbet Latvija 1xbet Lietuva 1xbet Norge 1xbet Nederland 1xbet Polska 1xbet România 1xbet Portugal e Brasil 1xbet русский 1xbet Slovenija 1xbet Sverige 1xbet Türkiye 1xbet Slovensko 1xbet Україна 1xbet 中国台湾