22Bet Venezuela

HUbookmaker
augusztus 4, 2024
69 Nézettség

A Venezuelában működő bukmékeri piacnak számos korlátja van, de e korlátok ellenére a felhasználók egyre inkább a bukmékeri szolgáltatások igénybevételét választják. A Venezuelában uralkodó helyzet miatt számos szolgáltató kivonult a piacról, így teret engedve a kihívásoktól nem félő platformoknak.

Ezek egyike minden bizonnyal a 22Bet Venezuela, amely minden tevékenységét fokozva vezető pozícióban találja magát az országban. A venezuelaiaknak szánt ajánlata rendkívül vonzó, hiszen továbbra is mindent meg kell tennie azért, hogy minél több játékost tartson maga mellett.

Szerencsejáték Venezuelában

A szerencsejátékokat Venezuelában 1997-ben legalizálták a 36.259. számú törvény és a 36.523. számú törvény alapján. Meg kell azonban említeni, hogy ezt az évet megelőzően is működtek fogadóirodák az országban. Ezek a helyi hatóságoktól külön engedélyt kaptak, annak ellenére, hogy kapcsolatban álltak a bűnözéssel vagy a korrupcióval. Venezuelában 2012-ben legalizálták az online szerencsejátékot, ami általában egyedülálló a világon.

Nem ritka, hogy a szegény országok elhanyagolják a kérdést, vagy hogy technikailag illegális. Azok a cégek, amelyek engedélyt kaptak, megszüntették a tevékenységüket az országban, mert nem volt nyereséges. A venezuelaiak gyakran nem férnek hozzá az internethez vagy akár az áramhoz. Ezért nem ritka, hogy azok, akik bukmékeri szolgáltatásokat szeretnének igénybe venni, inkább külföldi bukmékeri platformokon regisztrálnak. Viszonylag gyakran esik a választásuk a 22bet Venezuela platformra.

22bet Wenezuela

A 22Bet Venezuela által kínált bónuszok

A venezuelaiak tisztában vannak azzal, hogy a lehetőség ügyes kihasználása lehetővé teszi számukra, hogy további pénzeszközökhöz jussanak, amelyeket sportfogadásra és kaszinójátékokra költhetnek. A felhasználók túlnyomó többsége az amerikai dollárt választja fő pénznemként. Következésképpen az üdvözlő bónusz maximális értéke akár 300 USD is lehet, ha az első befizetésük a portálon legalább 300 USD.

Maga a platformon való regisztráció folyamata rendkívül gyors, és nincs szükség sok bonyolult űrlap kitöltésére. Bár a papírmunka mennyisége jelentősen csökkent, nem minden venezuelai tud fiókot létrehozni. Az előfeltételek közé tartozik, hogy legalább 18 évesnek kell lenni, valamint rendelkezni kell telefonszámmal és e-mail címmel.

A rendszeres felhasználók számos további előnyre is számíthatnak. A hűséges játékosok minden nap ingyenes pörgetéseket kaphatnak. Hogy jól induljon a hét, hétfőn a 22Bet Venezuela akár 25 ingyenes pörgetést is kínál. Ezek száma vasárnapig növekszik, amikor a felhasználóknak akár 75 ingyenes pörgetésre is lehetőségük van. Ezen kívül pénteken egy pénteki újratöltési bónusz is elérhető. A 22Bet Venezuela felhasználói minden lehetséges módon használhatják a platformot, bár messze a legnépszerűbb a mobilalkalmazás, amelyet nagyon sokat töltenek le a venezuelaiak.

22BET ► Fogadj a 22bet-en 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker