22bet Svájc

HUbookmaker
augusztus 18, 2024
56 Nézettség

Svájc, pontosabban a Svájci Államszövetség nemcsak Európa, hanem a világ egyik leggazdagabb országa. Svájc nem tagja az Európai Uniónak. Svájc lakossága 8,6 millió állampolgár. Svájcban mind a szárazföldi, mind az online szerencsejátékok legálisak. Magánbefektetők csak online kaszinók és digitális póker működtetésére kérhetnek engedélyt.

A többi szektor állami monopóliummal rendelkezik. Svájc, mivel hatalmas pénzeszközökkel rendelkezik, és nem kell az uniós szabályozáshoz igazítania rendszerét, rendkívül szigorú rendszerrel rendelkezik, amely gyakorlatilag lehetetlenné teszi az illegális fogadási platformok használatát. Tehát a svájciak használhatják a 22bet Switzerland-et?

A svájci szerencsejátékok története

Svájc volt az egyik első ország a világon, amely szerencsejáték-törvényt hozott létre. Erre 1874-ben került sor. Ezután a svájci szövetségi alkotmány részévé vált. Továbbá a Genfi-tónál található, 1881-ben épült Casino Barriere de Montreux még mindig működik. 1921-ben hivatalosan betiltották a szerencsejátékot az országban.

Azonban már 1923-ban újra legalizálták a lottózást a lottójátékokról és fogadásokról szóló törvény alapján. Csak 1993-ban döntöttek a szerencsejátékok részleges újbóli legalizálásáról. A lakosság számára engedélyezték a szerencsejátékot a kaszinókban, korlátozott tétekkel. 1998-ban a kaszinókról szóló népszavazás bekerült az alkotmányba, és ez volt mintegy a kaszinók újbóli legalizálása felé vezető út kezdete. 2000-ben teljesen legalizálták a szerencsejátékokat, és a kormány enyhítette a korábban érvényben lévő korlátozásokat. Ez a lépés lehetővé tette az iparág intenzív növekedését.

22bet Szwajcaria

2018-ban döntés született arról, hogy 2019-től legalizálják az online szerencsejátékokat. A magáncégek már 2019-ben lehetőséget kaptak arra, hogy engedélyért folyamodjanak. Csak olyan szervezetek kaphatnak engedélyt, amelyek Svájcban szárazföldi kaszinót üzemeltetnek. Legfeljebb 21 online kaszinó működhet. Azok az állampolgárok, akik engedély nélküli kaszinókat használnak, törvényt szegnek. 2019-től nemcsak az engedély nélküli platformokat blokkolják, hanem a pénzintézetek is leállítják az ilyen szervezetekkel folytatott tranzakciókat.

A svájci állampolgárok kérhetik a 22bet Switzerland regisztrációját?

A 22bet fogadási platform nem rendelkezik a megfelelő engedéllyel ahhoz, hogy a svájciak használhassák ezt a portált. A bevezetett biztonsági intézkedések megakadályozzák, hogy az emberek hozzáférjenek ehhez az oldalhoz, ráadásul a pénzintézetek blokkolják a 22bet portállal történő pénzügyi tranzakciók lehetőségét.

Következésképpen a Svájcban élő személyek nem tudnak regisztrálni ezen a portálon. Bár nem tagadható, hogy érdeklődést mutatnak e platform iránt. A biztonsági intézkedések megkerülésére tett minden kísérlet kudarccal végződik. Talán ez az állapot a jövőben változni fog, de egyelőre a szolgáltatások nyújtásának magas költségei és a jogi rendelkezések hatékonyan visszatartják a szolgáltatások nyújtását és a 22bet Switzerland platform létrehozását.

22BET ► Fogadjon a 22bet-en 100%-os bónusszal az első befizetésére!
Szerző HUbookmaker